Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بولتن نیوز»
2024-05-06@16:38:59 GMT

مراقب هک شدن موبایلتان از طریق Wifi باشید!

تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۲۸۱۲۴۲۳

مراقب هک شدن موبایلتان از طریق Wifi باشید!

گروه فناوری: ابزار جاسوسی تلفن همراه بحث برانگیز IMSI catchers برنامه‌ای است که در برخی کشورها جهت ردیابی و نظارت کاربران موبایل از طریق شبیه سازی یک دکل تلفن همراه و فریب دادن دستگاه‌ها که به آن متصل شوند، استفاده می‌شود. بعضی موارد حتی تماس‌ها و ترافیک اینترنت را دنبال می‌کنند، متون جعلی ارسال کرده و نرم‌افزارهای جاسوسی بر روی تلفن یک قربانی نیز نصب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش بولتن نیوز، تنظیم کردن چنین دستگاه‌های نظارتی، پرهزینه است و به یک مجموعه‌ای از اعمال نیاز دارد ولی امروزه راه جدید و کم هزینه‌ای پیدا شده که همان کار را با کمک یک وای.فای هات اسپات، انجام دهند.
شبکه وای‌فای می‌تواند شماره IMSI گوشی‌های نزدیک را بگیرد و امکان ردیابی و نظارت اشخاص را فراهم کند. IMSI یا شناسه مشتری موبایلی بین المللی، یک شماره منحصربفرد ۰۱ رقمی هست که برای تایید هویت اشخاص، وقتی از یک شبکه به شبکه دیگر منتقل می‌شوند، بکار می‌رود. این شماره در بخش فقط خواندنی کارت اس دی و با اپراتور همراه، ذخیره می‌شود. البته باید توجه شود که این عدد با IMEI اشتباه نشود.
سرقت اثر انگشت خود برای ردیابی خود در هر کجابر اساس اطلاعات سایت مرکز ماهر که این گزارش از آن برگرفته شده، در نشست کلاه قرمزان اروپا، یک نوع جدید از حمله مذکور ارائه شده که بر روی وای فای عمل می کند و این امکان را فراهم می‌کند که هر شخصی، در حالی که کاربر دور زده می‌شود، شماره IMEI گوشی را در مدت چند ثانیه بدست آورد.
آن شماره، IMSI سپس جهت جاسوسی حرکت‌های کاربر استفاده می‌شود و آن چیزی که لازم است، نحوه اتصال دستگاه‌های جدید مانند اندروید و آی.او.اس، به شبکه‌های وای.فای است.
دو پروتکل متداول بعدی برای اتصال به وای.فای پیاده سازی شده است، این پروتکل‌ها امکان اتصال گوشی به وای فای عمومی را فراهم میکنند. گوشی‌های هوشمند جدید طوری برنامه‌نویسی شده‌اند که به طور خودکار به شبکه‌های وای فای مشهور، با کمک شماره IMSI برای لاگین به شبکه و بدون تعامل با کاربر، وصل می شوند. بنابراین هکرها با استفاده از پروتکل های تایید هویت وای فای، میتوانند امکان برقراری یک نقطه دسترسی نادرست، که شبکه وای فای را پوشش می‌دهد و گوشی‌ها در محدوده‌اش را نیز فریب می‌دهد تا به آن متصل شوند.
یکبار که به نقطعه دستر سی جعلی متصل شدند، شماره IMSI آنها ربوده خواهد شد. این شماره منحصر بفرد گوشی ربوده شده، این امکان را فراهم می‌کند که هکر حرکت دارنده گوشی را ردیابی کند.
همچنین محققان نوع دیگری از حمله را توصیف کردند که هکرها قادرند فراخوانی وای فای که بوسیله اپراتورهای موبایل فراهم شده است را بربایند، این فناوری از فراخوانی صوتی که بوسیله واتس اپ یا اسکایپ از طریق ویپ انجام می‌شود، متفاوت است. در حالی که فراخوانی وای فای که بر روی دستگاه‌های آی او اس و اندروید پشتیبانی میشود، امکان آن را فراهم می‌کند که کاربران فراخوانی صوتی از طریق وای فای بوسیله ارتباط با Edge Packet Data Gateway (EPDG) اپراتوری که پروتکل رمزشده IPSec را استفاده می‌کند، انجام دهند.
البته اخبار خوبی هم هست که شما قادرید ویژگی فراخوانی وای فای بر روی گوشی خود را غیرفعال کنید ولی اتصال خودکار وای فای فقط وقتی غیرفعال می‌شود که چنین شبکه‌ای در محدوده باشد. محققین این موضوع را به شرکت‌های سیستم عامل موبایل مانند اپل، گوگل، مایکروسافت و بلک بری گزارش کردند و در حال همکاری با آنها هستند تا از محافظت شماره IMSI اطمینان حاصل کنند.
همچنین اپل به عنوان نتیجه مباحثات با محققین یک فناوری جدید در iOS10 پیاده‌سازی کرد که اجازه مبادله شبه نام‌ها به جای شناسه را می‌دهد، که باعث کاهش آن تهدید می‌شود.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۸۱۲۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)

 برند لباس Bodega اخیرا در جریان برگزاری هفتۀ طراحی میلان، از گوشی جدید خود به نام «تلفن خسته‌کننده» (Boring Phone) رونمایی کرد. این گوشی که اصطلاحا «صامت» نامیده شده، برای نسل زد و نسل هزاره (متولدین دهه‌های 80، 90 و 2000) طراحی شده تا جلوی اسکرول کردن بی‌هدف آن‌ها روی گوشی‌های هوشمند را بگیرد.

به گزارش فرادید، این گوشی با همکاری کمپانی فنلاندی HMD که سازنده‌ی گوشی‌های نوکیاست، تولید شده است. Boring Phone از تمام ویژگی‌های حواس‌پرت‌کن گوشی‌های هوشمند امروزی مثل اینترنت و شبکه‌های اجتماعی محروم است و تنها برای برقراری تماس و فرستادن پیامک کاربرد دارد.

طراحی این گوشی با الهام از گوشی‌های اوایل دهه‌ی 2000 میلادی، حس نوستالژی را القا می‌کند. بارزترین ویژگی آن نبود اینترنت و شبکه‌های اجتماعی است که باعث می‌شود جوانان به جای خیره شدن به گوشی، ارتباطات اجتماعی واقعی را تجربه کنند.

این گوشی تاشو، بدنه‌ی شفافی دارد که کاربران می‌توانند آن را با برچسب‌های هولوگرافیک تزئین کنند. همچنین یک صفحه‌ی نمایش سیاه و سفید بر روی آن وجود دارد که باز هم یادآور نسل‌های قبلی گوشی‌های همراه است.

باتری این گوشی با طراحی قدیمی‌اش، یک هفته در حالت استندبای دوام می‌آورد. همچنین این گوشی دارای یک دوربین 0.3 مگاپیکسلی، رادیو و بازی «مار» است.

یکی از بنیان‌گذاران برند Bodega می‌گوید: «گوشی‌های هوشمند می‌توانند بیش از اندازه سرگرم‌کننده باشند، پس ما می‌خواستیم یک گوشی خسته‌کننده طراحی کنیم.»

با محدود کردن امکانات این گوشی، تولید کنندگان امیدوارند که جوانان را به برقراری ارتباطات اجتماعی باکیفیت‌تر و بدون حواس‌پرتی ناشی از شبکه‌های اجتماعی تشویق کنند.

تحقیقات انجام شده در مورد استفاده از گوشی‌های هوشمند در بین نسل زد و هزاره در انگلستان و آمریکا، زمینه‌ساز شکل‌گیری این گوشی مفهومی شده است.

طبق گفته‌ی این برند، 90 درصد از شرکت‌کنندگان در این تحقیق اذعان کرده‌اند که در موقعیت‌های اجتماعی به طور مداوم در حال اسکرول کردن بی‌هدف هستند و به طور میانگین در طول یک مهمانی، هفت بار گوشی خود را چک می‌کنند.

اما تولیدکنندگان ادعا می‌کند که دیدگاه‌ها نسبت به استفاده از گوشی‌های هوشمند در حال تغییر است. تحقیقات آن‌ها نشان می‌دهد که 37 درصد از نسل زد و هزاره فکر می‌کنند در موقعیت‌های اجتماعی بیش از حد گوشی خود را چک می‌کنند و 32 درصد ترجیح می‌دهند در مهمانی‌ها بتوانند گوشی خود را خاموش کنند.

در حالی که HMD تنها 5000 عدد از این گوشی تولید کرده و هنوز امکان خرید آن‌ها وجود ندارد، قرار است در ماه ژوئن یک اپلیکیشن راه‌اندازی شود که با بی‌استفاده کردن برخی امکانات، گوشی‌های هوشمند را نیز «خسته‌کننده» کند و به افراد در جدا شدن از تکنولوژی کمک کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • واگذاری ساماندهی پیامک‌های تبلیغاتی به سازمان تنظیم مقررات
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • (ویدئو) پخش اذان از گوشی کارشناس شبکه BBC وسط پخش برنامه زنده
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • مراقب وزش باد شدید باشید / دهرم فراشبند؛ در صدر میزان بارش‌ها