Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@12:21:41 GMT

هشدار درباره هک وای‌فای

تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۹۳۲۷۴۲

به تازگی محققان و پژوهشگران امنیتی دریافته و اعلام کرده‌اند که کدهای مخربی در تراشه‌های مربوط به مودم‌های وای‌فای وجود دارد که امکان دسترسی هکرها به اطلاعات رد و بدل شده کاربران را می‌دهد. ناطقان: مدت‌هاست که محققان بسیاری از امنیت ضعیف پروتکل‌های مودم‌های اینترنت بی‌سیم وای‌فای می‌گویند و همواره به کاربران وای‌فای هشدار می‌دهند که به امنیت سایبری در مودم‌های خانه یا محل کارشان اطمینان نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به آنکه این روزها امنیت سایبری و حفاظت از حریم خصوصی و اطلاعات شخصی کاربران از اهمیت خاصی برخوردار شده است، کاربران باید به مساله امنیت مودم‌های اینترنت وای‌فای توجه بیشتری نشان داده و از راهکارهای مختلفی برای افزایش ضریب ایمنی و حفاظت از حریم خصوصی خود بهره‌گیری کنند.

با توجه به افزایش حملات سایبری، بدافزاری و سرقت اطلاعات شخصی و محرمانه کاربران، بسیاری از هکرها و مجرمان سایبری درصدد نفوذ به حساب‌های کاربری و دستگاه‌های الکترونیکی کاربران متصل به اینترنت هستند تا بتوانند با سو استفاده از اطلاعات آن‌ها، به اهداف شوم خود دسترسی پیدا کنند.

تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که تراشه‌های موجود در دستگاه‌های مجهز به درگاه اتصال وای‌فای (WiFi) دارای کدهای مخرب و آلوده‌ای است که بدون نیاز به تعامل با کاربر و بدون داشتن دسترسی مجاز بر روی دستگاه الکترونیکی موردنظر، هکرها و مجرمان سایبری قادر خواهند بود آنها را اجرا کرده و به اطلاعات شخصی کاربران موردنظر خود دسترسی یابند.

پیش‌تر نیز کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه امنیت سایبری خاطرنشان کرده بودند که امنیت شبکه اینترنت وایرلس و بی‌سیم وای‌فای ( WiFi) تحت تأثیر تلاش هکرها و مجرمان سایبری برای نفوذ به حریم خصوصی کاربران متصل به اینترنت وای‌فای چندان امنیت بالایی نداشته و آنها قادر خواهند بود به تبلت، گوشی‌های هوشمند و لپ تاپ‌های مجهز به اینترنت وایرلس وای‌فای نفوذ یافته و داده‌های موردنظر خود را به سرقت ببرند.

این محققان و پژوهشگران امنیتی همچنین در این گزارش اعلام کرده‌اند با گسترش روز افزون دستگاه‌های الکترونیکی و گجت های هوشمند مجهز به اینترنت اشیا (IoT) ، احتمال آسیب پذیری و نفوذ از طریق وای‌فای بسیار بیشتر از پیش شده است بنابراین پیش بینی می‌شود که بسیاری از این گجت‌های هوشمند به راحتی امکان دسترسی و نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به حریم خصوصی افراد را می‌دهد.

آمار حملات سایبری و هک در سال‌های گذشته به اوج خود رسیده است و با توجه به افزایش روزافزون حملات سایبری از سوی هکرها، کشورها و شرکت‌های کوچک و بزرگ بسیاری در سراسر جهان، هدف این‌گونه حملات قرار گرفته و آسیب‌ها و خسارات جبران‌ناپذیری را متحمل شده‌اند. منبع: ایسنا برچسب ها: وای فای ، هک وای فای ، حملات سایبری

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وای فای هک وای فای حملات سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۳۲۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، رئیس پلیس فتا استان خوزستان گفت: هرگونه نشر آگهی یا انتشار مطالب منفی درباره نامزد‌های انتخاباتی و گروه‌های سیاسی در رسانه‌های همگانی و شبکه‌های اجتماعی ممنوع است و در صورت مشاهده، افراد متخلف تحت تعقیب قرار می‌گیرند.
سرهنگ کارآگاه علی حسینی افزود: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی درج یا نشر محتوا‌هایی علیه نامزد‌های انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزد‌ها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزار‌های چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع و جرم انگاری شده است.
او با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن‌ها را انتشار دهند، گفت: انتشار محتوای مجرمانه نیز برابر قانون جرم است.
وی از کاربران خواست قبل از انتشار یا بازنشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.
پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده جهت برخورد قانونی به مراجع قضایی ارسال خواهد کرد.
او از نامزد‌های انتخاباتی خواست که به حامیان و ستاد‌های انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر نامزد‌ها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.
کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان است. کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • چطور پیامک‌های جعلی را بشناسیم؟
  • درز اطلاعات محرمانه ارتش آلمان در اینترنت
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • رمز‌های عبور‌امن سدی مقابل هکر‌ها
  • جریمه 200 میلیون دلاری بزر‌گترین اپراتور بی‌سیم آمریکا به دلیل فروش اطلاعات کاربران
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • آلمان درباره حملات سایبری به روسیه هشدار داد
  • هشدار پلیس فتا خوزستان درباره انتخابات