Web Analytics Made Easy - Statcounter

استفاده از مودم، یک راه مناسب برای اتصال به اینترنت به صورت بی سیم است. در مودم‌ها برای افزایش امنیت از پسورد برای تایید هویت استفاده می‌شود؛ اما گاهی تنها استفاده از رمز عبور نمی‌تواند مانع هک کردن مودم تان شود به همین منظور به شما روش‌هایی را آموزش می‌دهیم که مانع صددرصدی نفوذ هکر‌ها می‌شود.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، با پیشرفت فنّاوری و استفاده از شبکه‌های بی‌سیم یا وایرلس، افراد می‌توانند بدون اتصال کابلی از طریق لپ‌تاپ، کامپیوتر و یا گوشی خود به‌راحتی به اینترنت متصل شوند، اما این نگرانی بین کاربران وجود دارد که چگونه از دسترسی افراد دیگر و هک شدن شبکه خانگی وای فای (Wi-Fi) خود جلوگیری کنند، چرا که در صورت عدم رعایت نکات ایمنی، علاوه بر مصرف حجم اینترنت، احتمال سوء استفاده از اطلاعات شخصی کاربران نیز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مقابله با این کار، در این گزارش قصد داریم به شما روش‌های رمزگذاری اصولی و حرفه ای، بر روی سیستم وای فای و مودم را آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

نکته: برای اتصال به شبکه بی سیم، مودم ها، با برند‌های مختلفی در بازار وجود دارد که در این گزارش ما از مودم Tip-Link جهت آموزش استفاده نموده ایم.

مرحله اول: تغییر رمز ورود به صفحه تنظیمات مودم

نکته‌ای جالبی که در مورد تمام مودم‌ها وجود دارد استفاده از رمز ورودی مشترک می‌باشد؛ یعنی تمام برند‌ها از رمز ورود و نام کاربری admin استفاده می‌کنند که برای بالا بردن امنیت شبکه بی سیم خود در اولین گام باید نسبت به تغییر آن اقدام نمایید برای اینکار مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:

۱- ابتدا مرورگر خود را باز نمایید و در نوار ابزار جستجوی آن عبارت ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ را وارد نمایید.

۲- روی گزینه Maintenance > Administration کلیک کنید و سپس گذارواژه جدید خود را وارد کنید و سپس کلمه Save را انتخاب نمایید.

بعد از اینکار رمز ورود شما از حالت پیش فرض تغییر کرده و با کلمه که شما انتخاب نموده اید جایگزین می‌شود.

مرحله دوم: قرار دادن رمز و نام کاربری برای مودم

برای اتصال به مودم و استفاده از اینترنت دو روش کلی وجود دارد؛ روش اول قرار ندادن رمز عبور است که با اینکار تمام افراد که در شعاع شبکه بی سیم مودم هستند می‌توانند از اینترنت شما استفاده کنند که این روش می‌تواند امنیت اطلاعات شما را به خطر بیاندازد؛ اما روش دوم انتخاب رمز عبور قوی و همچنین نام کاربری برای مودم می‌باشد که استفاده از روش دوم می‌تواند تا حدودی از هک شدن اطلاعات شما جلوگیری نماید برای این کار باید مراحل زیر را انجام دهید:

۱- ابتدا به قسمت Interface Setup بروید سپس بر روی کلمه Wireless کلیک کنید.

۲- در قسمت Username یک نام کاربری برای سیستم اینترنت خود انتخاب کرده و سپس در بخش Password نیز یک رمز عبور وارد نمایید.

نکته: حداقل کلمه عبور یا رمزتان باید ۸ کاراکتر باشد.

در نهایت بر روی گزینه SAVE در پایین صفحه کلیک کنید. با این روش شما توانسته اید امنیت وای فای مودم خود را در برابر هک شدن حدودا ۲۵% بالا ببرید.

مرحله سوم: غیر فعال کردن WPS مودم برای جلوگیری از هک کردن آن

به منظور هک کردن مودم، نرم افزار‌ها و همچنین اپلیکیشن‌های متنوعی وجود دارند که می‌توانند به راحتی مودم را هک کنند. نکته‌ای که در مورد این برنامه‌ها وجود دارد، استفاده از WPS سیستم وای فای شما می‌باشد که با غیرفعال کردن این گزینه مانع نفوذ هکر‌ها می‌شوید. برای اینکار تنها کافی است همانند شکل زیر WPS مودم را غیر فعال یا خاموش کنید.

بعد از خاموش کردن WPS گزینه SAVE را در پایین صفحه کلیک کنید.

مرحله چهارم: پنهان کردن نام کاربری مودم

زمانی که مودم روشن می‌شود به صورت خودکار نام کاربری آن برای تمامی سیستم‌هایی که شبکه وای فای آن‌ها روشن است نمایش داده می‌شود و در صورتی که فرد جدید از رمز عبور شما اطلاع داشته باشد و یا آن که بتواند آن را حدس بزند با کلیک بر روی نام کاربری شما و وارد کردن رمز آن می‌تواند از اینترنت شما استفاده نماید. برای جلوگیری از هک وای فای باید اسم وای فای یا همان SSID را غیرفعال کنید. برای اینکار همانند شکل زیر گزینه مقابل Broadcast SSID را روی No قرار دهید.

اگر تا اکنون سه مرحله فوق را به ترتیب انجام داده باشید تا حدود ۷۵ درصد از هک مودم خود جلوگیری نموده اید. اما اگر میخواهید به صورت صددرصد مانع نفوذ هکر‌ها به سیستم وای فای منزل و محل کار خود شوید باید مرحله پنجم را نیز انجام دهید.

مرحله پنجم: محدود کردن دسترسی به مودم

فعال کردن گزینه محدود کردن در واقع باعث می‌شود تنها تعداد محدودی از کاربرانی که شما برای مودم تعریف کرده اید اجازه دسترسی و استفاده از اینترنت را داشته باشند و کاربرانی که شما برای مودم تعریف نکرده اید حتی با داشتن نام کاربری و پسورد توانایی اتصال به اینترنت را نداشته باشند.

برای این کار کافیست در همین صفحه در قسمت Wireless MAC Address Filter گزینه مقابل Active را بر روی Activated قرار دهید و گزینه مقابل Action را بر روی Allow Association قرار دهید سپس مک آدرس دستگاه‌های خودتان را که برای هر دستگاه مختص خودش است را در قسمت‌های MAC address #۴ , MAC address #۳ , MAC address #۲ , MAC address #۱ , …… وارد کنید و در آخر بر روی گزینه SAVE در پایین صفحه کلیک کنید.

 نکته: شما اگر گزینه مقابل Action را Allow Association بگذارید، فقط مک آدرس‌هایی را که مشخص کرده اید مجاز به وصل شدن به WI-FI هستند و اگر آن را Deny Association بگذارید، مک آدرس‌هایی که مشخص کرده اید نمی‌توانند به WI-FI شما وصل شوند.

روش استخراج Mac آدرس

همانگونه که در بالا اشاره کردیم برای محدود کردن مودم، نیاز به مک آدرس سیستم خود دارید؛ برای استخراج مک آدرس، باید مراحل زیر را انجام دهید:

۱- از منوی استارت در بخش Search کلمه cmd را تایپ نمایید و سپس دکمه Enter را فشار دهید.

۲- با انجام مرحله فوق صفحه زیر باز می‌شود؛ در این قسمت در بخش مشخص شده، عبارت getmac را تایپ کرده و سپس گزینه Enter را فشار دهید. بعد از چند ثانیه مک آدرس شما نمایش داده می‌شود. حال کافی است که این آدرس را یادداشت کرده و در بخش تعیین شده در مودم وارد نمایید.

با طی کردن پنج مرحله فوق شما به راحتی می‌توانید به صورت صددرصدی مانع هک شدن سیستم وای فای و مودم خود شوید؛ امیدواریم که این ترفند برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: مودم اینترنت هک شدن سیستم وای فای گزینه مقابل انجام دهید نام کاربری کلیک کنید برای مودم رمز عبور مودم خود مک آدرس هک شدن بر روی بی سیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۳۴۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از سایت مک‌روموس، ️سیستم مگ‌سیف اولین‌بار با سری آیفون ۱۲ به گوشی‌های اپل راه یافت و شارژ آیفون را راحت‌تر از قبل کرد. این سیستم به حلقه‌ای از آهن‌ربا و سیم‌پیچ نیاز دارد.

به نظر می‌رسد که اپل در نسل جدید گوشی آیفون ضخامت این حلقه را کمتر کرده است.

در شکل ظاهری نیز آیفون ۱۶ با سری ۱۵ تفاوت‌هایی دارد که در عکس مشاهده می‌فرمایید.

شهریورماه، زمان رویداد اپل و معرفی این سری خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند کد خبر 849084 برچسب‌ها شرکت اپل باتری اینترنت آیفون موبایل

دیگر خبرها

  • آمادگی حداکثری برای محافظت از گندم‌های خریداری شده در کشور
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟
  • تشکیل زنجیره انسانی دانشجویان دانشگاه تورنتو و کانادا برای محافظت از چادر‌های همبستگی مقابل پلیس (فیلم)
  • تصاویر | افشای طرح آیفون ۱۶ | سری آیفون‌های ۱۶ این شکلی خواهد بود
  • امام صادق(ع) چگونه جان امام بعد از خود را محافظت کردند؟